Prva liga Srbije >>
Omladinska liga FSRZS >>
Kadetska liga FSRZS >>
Pionirska liga FSRZS >>
Košarka, Druga liga Srbije >>
Himne FK Sloboda >>
Smiler & FF - Freedom >>
Slobodine novine br. 1 >>
Slobodine novine br. 2 >>
Slobodine novine br. 3 >>
Slobodine novine br. 4 >>
 
 
07/09/2012 Start priprema
Kostur tima zadržan, ambicije visok plasman
Nakon 3 godine pauze prozivka fudbalera Slobode ponovo je obavljena na Begluku. Tačno u 18 časova na teren su izašli šef struke Ljubiša Stamenković i igrači pozdravljeni od strane stotinak navijača. Kostur ekipe je sačuvan, pa smo tako mogli da vidimo na terenu Šejića, Lazarevića, Marića, Vasilića, Pilipovića, Pejovića, Beljića, Kovačevića, Ranđelovića. Njima je priključeno i nekoliko igrača iz omladinske škole, kao i nekoliko igrača koji su došli na probu. Novo lice je Duško Stajić, desno krilo koje je došlo iz Borca iz Banja Luke. Jedan od najboljih prethodne sezone i jedan od najboljih stranaca u našem fudbalu Tijago Galvao će se priključiti pripremama narednih dana.
Radiće se simultano na pomoćnom terenu u Sevojnu, kao i na Zlatiboru. Već za sredu u 11 časova zakazan je prijateljski meč kraj Valjaonice, gost je ekipa Rada.
Današnji trening je pokazao da se radi žestoko i da će ambicije i u ovoj sezoni biti visok plasman i najlepši fudbal. Uz još nekoliko pojačanja, možda i sa afričkog kontinenta, Sloboda će igrati vrlo bitnu ulogu u narednoj sezoni. To su potvrdili i zvaničnici kluba prisutnim lokalnim novinarima, a veoma zadovoljni i nasmejani biil su i predsednik Subotić i sportski direktor Nešković.
Rosonerima želimo da se što bolje pripreme, da se novajlije kroz pripremne utakmice uigraju sa ostatkom tima, da 11. avgusta spremno dočekamo ekipu subotičkog Spartaka na početku prvenstva.