Prva liga Srbije >>
Omladinska liga FSRZS >>
Kadetska liga FSRZS >>
Pionirska liga FSRZS >>
Košarka, Druga liga Srbije >>
Himne FK Sloboda >>
Smiler & FF - Freedom >>
Slobodine novine br. 1 >>
Slobodine novine br. 2 >>
Slobodine novine br. 3 >>
Slobodine novine br. 4 >>
 
 
01/28/2012 Bojan Beljić u Užicu
Nakon centarfora Ranđelovića, Sloboda je dobila još jedno pojačanje

Bojan Beljić, rođen u Lazarevcu 8. maja 1985. godine, ponikao u Kolubari, bivši kapiten Jagodine, posledjih pola godine proveo je u Iranu, a sada su ga fudbalski putevi doveli u Slobodu u potrazi za pravom afirmacijom.

Na slici: Beljić i Goločevac - zamena ili pojačanje - nadamo se POJAČANJE


Imao je priliku prethodne sezone da igra protiv Slobode u Jagodini, a sada se navijači Slobode uzdaju u njega ne kao zamenu, već kao pravo pojačanje na poziciji koju je napustio Njegoš Goločevac.

Bojan je fudbalski školovan igrač, tehničar, ima strahovitu levicu, fenomenalan pregled igre i odličan pas, visok je 175 cm, ali uprkos krupnijoj građi, pokretan, eksplozivan, jak u duelu i što je najvažnije kao uporedna karakteristika, odaje utisak igrača koji voli da se takmiči, kome je fudbal pored zanimanja i strast, a to se na Begluku posebno ceni.
Beljić jednako opasan može da bude i na levom krilu, koje je vraćanjem Marića na levog beka postalo manje ubojito nego na početku sezone. Takođe, ovim transferom mogu biti rešeni problemi sa izvođačima kornera i slobodnih udaraca.

Na kojoj god poziciji da bude igrao, želimo Bojanu iskrenu dobrodošlicu u Slobodu i nadamo se da ćemo se družiti na obostrano zadovoljstvo duže od već standardnih pola godine.

Ovih dana se očekuje dolazak još jednog napadača, koji takođe može da igra na poziciji iza špiceva i na krilu. Kako nezvanično saznajemo (neproverena informacija) pregovori su u toku sa Nemanjim Vidakovićem napadačem Borca iz Banja Luke, rođenim 1985. u Beogradu, koji je poslednjih nekoliko godina pečalbario u Rumuniji i Slovačkoj.