Prva liga Srbije >>
Omladinska liga FSRZS >>
Kadetska liga FSRZS >>
Pionirska liga FSRZS >>
Košarka, Druga liga Srbije >>
Himne FK Sloboda >>
Smiler & FF - Freedom >>
Slobodine novine br. 1 >>
Slobodine novine br. 2 >>
Slobodine novine br. 3 >>
Slobodine novine br. 4 >>
 
 
08/14/2015 Sve što želimo je pobeda…
Odrađen je i poslednji deo priprema, skinuta zabrana arbitražne komisije. Sutra staruje prvenstvo, od Slobode se očekuje da ide na pobedu pred svojim navijačima.

Rosoneri su odigrali još četiri meča (u odnosu na poslednju vest sa sajta) pre nego što su stavili tačku na dug spisak pripremnih utakmica:
29. jul Sloboda 1:1 Kolubara @Begluk
Vidić
01. avgust Sloboda 2:0 FK Sloga (Pž) @Begluk
Milekić x2
05. avgust Sloboda 2:2 OFK Igalo @Švajcarija - Zlatibor
Torbica, Mančić
07. avgust Sloboda 2:0 Polimlje @Prijepolje
Dolmagić, Vidić

Bilans često nije relevantan, jer u njega ulaze klubovi različitog renomea, iz različitih liga, rangova ili najprostije rečeno klubovi različitog kvaliteta. Radi arhive, možemo reći da su zabeležene dve pobede, jedan poraz i neverovatnih jedanaest nerešenih ishoda. Postigli smo samo deset golova, od kojih je polovina delo štoperskog tandema Milekić - Vidić.

Prelazni rok se završava sa avgustom (kada će izaći i opširniji izveštaj na našem sajtu). Odbrana, kao bolji deo tima, ostala je u prilično neizmenjenom sastavu. Sa druge strane, vezni red i napad su pretrpeli velike promene. Ipak, čini se na način koji neće doneti unapređenje u igri. No sve je moglo biti i lošije da, dva dana pred start sezone, Upravni odbor nije obezbedio sredstva za potraživanja bivših igrača i trenera, zbog kojih je Sloboda imala zabranu registrovanja igrača od strane arbitražne komisije FSSa.

Mnoge stvari vezane za Slobodu ne funkcionišu onako kako bismo želeli. No, prvenstvo će svakako početi sutra, a ono što možemo da uradimo za naš klub je da dođemo na stadion, usmerimo energiju i podržimo momke u crveno-crnom dresu. Zaboravimo ambicije, borbu za opstanak, borbu za vrh… fokusirajmo se samo na ovaj meč!
U atraktivnom terminu, pod svetlima reflektora, rival na otvaranju biće Bežanija.

Napred Sloboda!!!