Prva liga Srbije >>
Omladinska liga FSRZS >>
Kadetska liga FSRZS >>
Pionirska liga FSRZS >>
Košarka, Druga liga Srbije >>
Himne FK Sloboda >>
Smiler & FF - Freedom >>
Slobodine novine br. 1 >>
Slobodine novine br. 2 >>
Slobodine novine br. 3 >>
Slobodine novine br. 4 >>
 
 
08/30/2014 Slaba igra i poraz
Kolubara - SLOBODA 1:0 (0:0) Domaći iz penala u 55. minutu krunisali bolju igru u većem delu susreta

Težak raspored na startu prvenstva, u koje su crveno-crni očigledno ušli nespremni, već se odražava na bodovni saldo i poziciju na tabeli. Ono što brine je ne samo neuigranost linija tima, već i slabe partije gotovo svih pojedinaca.

Na slici: Bez pogotka - Jakšić


Promocija novog trenera očekuje se tek početkom naredne nedelje, pa je Slobodu po drugi put sa klupe vodio bivši kapiten Ivan Janjić. Zbog lakše povrede izostao je Prtenjak, a Lazar Jovanović je utakmicu posmatrao u društvu navijača. U odnosu na prethodno kolo u startnih 11 nisu bili Babić i Milošević. Po prvi put u crveno-crnom dresu nastupio je Jeremić i pokazao da se od njega može više očekivati u narednom periodu.


.................. Čančarević (c) ...................

Miličić ... Raković ... Milekić ... Ristić

............ Avramović ... Vidić ...............

Jeremić ........Vukmirović .............. Lekić

..................... Jakšić .......................


U prvih desetak minuta Sloboda je igrala hrabro i na momente solidno, ali od tada pa do kraja susreta vredne pomena ostaju samo dve poluprilike. Udarac Milekića glavom u okvir gola i šansa Jakšića nakon koje su gosti izborili jedanaesterac. Domaći su imali nekoliko dobrih prilika i par dobrih šuteva, ali je golman Slobode dobro reagovao i sačuvao mrežu. U redovima gostiju prelaznu ocenu zaslužio je i Lekić.

Igra dugih pasova ka usamljenom Jakšiću očigledno ne daje rezultate, pa se moraju tražiti drugi načini za postizanje golova. Avramović se ne nameće u organizaciji napada, pa oni često kreću iz zadnjeg i preskaču vezni red. Vukmirović je obično imao dribling viška. Linije tima su razmaknute, što protivnicima ostavlja dosta prostora.

Šezdesetak Užičana stvorilo je "domaći teren" pred oko 200 Lazarevčana, ali ni to, kao ni izmene Dolmagić (Jeremić), Petrović (Vidić) i Đokić (Vukmirović), nije pomoglo crveno-crnima da ponovo dođu do boda u finišu.

Sloboda naredno kolo gostuje drugoplasiranom Radniku iz Surdulice!
Slobodi će biti potrebna podrška. Samo pozitivnom atmosferom na tribinama mozemo pomoći ekipi u ovom teškom periodu!

NAPRED SLOBODA!