Prva liga Srbije >>
Omladinska liga FSRZS >>
Kadetska liga FSRZS >>
Pionirska liga FSRZS >>
Košarka, Druga liga Srbije >>
Himne FK Sloboda >>
Smiler & FF - Freedom >>
Slobodine novine br. 1 >>
Slobodine novine br. 2 >>
Slobodine novine br. 3 >>
Slobodine novine br. 4 >>
 
 
12/04/2013 Teški trenuci
Ispali smo iz Kupa: SLOBODA - OFK 0:2
Na slici: Najverovatnije poslednja slika sa Begluka majstora fudbala Tiaga Galvaa da Silve

San je okončan, sledi ljuta borba. I ona zadnja slamčica koja je trebala da nam zimski sam učini vedrijim i lepšim, pukla je – ispali smo iz Kupa.

Desetkovani, danas ponovo crni, bili su nemoćni protiv čete malog i nekulturnog Krmpotića. Jesu momci u drugom poluvremenu ginuli, jeste Nervno uložilo i poslednji atom snage, prestajavši celo drugo poluvreme i neštedeći grla, da bi pokušalo da pomogne momcima, ali vrata gostujućeg tima, koji je danas stigao sa svim navijačima u Užice, ostala su neugrožena i netaknuta. OFK je slavio pogocima Ješića u 27. i Čavrića u 83. minutu. Na kraju, tihi i utučeni Begluk nadjačala su skandiranja protiv Piskavca, a nekadašnja 'Prva pratilja' najružnijeg igrača lige bivše SFRJ, se umesto da slavi veliki trijumf svojih dečaka, ponovo hvatao za genitalije i gestikulirao Slobodinom zapadu...

Obzirom da o Slobodinoj igri i nema šta da se kaže, valja istaći skandal sa početka utakmice kada se desetak redara ustremilo da istera malu grupicu Slobodaša koji su se nekako dokopali sunca i svojih mesta na istoku. Neki izgleda zaboravljaju da su danas i u subotu bili najposvećeniji i najtvrdokorniji. A bilo ih je ponovo manje od 1000.

Sloboda danas: Ranković, Vasilić, Pejović (Miličić), Lovrić, Gojković, Okuno, Pilipović, Purić, Babić, Tijago, Krstić (Dolmagić).

Neuspešna jesen 2013, završava se u subotu na krovu Tržnog centra Stadion na Voždovcu. Šanse su nam male, u ovom trenutku nezamislive. Ali momcima niko neće zameriti ako se budu borili kao danas u drugom poluvremenu.

Čekajući remont... Napred Sloboda!