Prva liga Srbije >>
Omladinska liga FSRZS >>
Kadetska liga FSRZS >>
Pionirska liga FSRZS >>
Košarka, Druga liga Srbije >>
Himne FK Sloboda >>
Smiler & FF - Freedom >>
Slobodine novine br. 1 >>
Slobodine novine br. 2 >>
Slobodine novine br. 3 >>
Slobodine novine br. 4 >>
 
 
09/23/2013 Bajić napustio Slobodu
Standardni štoper Užičana iz privatnih razloga zatražio i dobio sporazumni raskid ugovora

Nakon utakmice protiv Partizana i može se reći dva propusta kod dva pogotka gostiju, izostanak Bajića sa spiska startera na Banjici bio je protumačen u javnosti kao udaljavanje iz ekipe od strane trenera Stamenkovića, uzevši u obzir Bajićevu formu i nekoliko kikseva u prvih 5 kola ove jeseni.

Na slici: Delimir Bajić


Međutim, prema rečima ljudi iz Kluba, Bajić je zatražio sporazumni raskid ugovora iz privatnih i porodičnih razloga. Zvaničnicima kluba je rekao da se ne oseća psihički spremnim za odgovornost koju ima i da jednostavno nije mislima prisutan na terenu i u Klubu, pre svega iz privatnih i porodičnih razloga. Šef stručnog štaba nije tražio njegov odlazak, niti je planirao da ga odstrani iz ekipe. Isključivo je Bajićeva želja da napusti Klub!

Bajić je u Slobodu došao sa Kipra. Nakon nekoliko meseci treninga vratio se u odličnu formu i imao zapažene nastupe u prolećnom delu prethodnog šampionata, kada je, zajedno sa Lovrićem, predstavljao čvrst bedem ispred Rankovića. Delimir Bajić se vratio u svoju Bijeljinu gde će pokušati da nađe klub u kome će održavati igrački formu do nekih boljih dana.
Pre toga, bio je na tribinama Radovog stadiona, gde je bodrio ekipu i pozdravio se sa doskorašnjim klupskim drugovima!