east boys пише:[.
East, imaš PP.
east boys пише:[.
east boys пише:Prvopozivac пише:Admnistracijo mozete li da napravite anketu vezanu za strane napada? Pitanje bi moglo da glasi: Da li smatrate da Sloboda treba da drugo poluvreme napada ka juznoj tribini ?
I istocna i zapadna tribina gravitiraju ka juznoj pa bi se u drugom poluvremenu, kada se lomi 90% utakmica, mogao izvrsiti snazniji pritisak pred protivnickim golom.
Administracijo,ово је озбиљан сајт и форум.У нашем граду најпосећенији.Имам конкретан предлог и питање.
Каква је могућност да нпр ја,или било ко,отворим нову тему,на којој би свако у неком разумном року(нпр 7дана)имао могућност да пита шта жели руководство клуба?А,онда да исто одговори на та питања.Питања би била без цензуре,по систему ко шта хоће то и пита,али у складу са цивилизацијским нормама.Питања би им била достављена,и сигуран сам ,да би на њих одговорили,онда те одговоре могу да виде сви.Да решимо једном за свагда неке ствари.По мени прост а добар начин.Или да неко одради интервју са Јосипом нпр није то никакав проблем.Овако ,стално неке полуприче,рекла-казала,и сл.Ипак је овоавангарда ужичког веб простора,сајт који мора ићи корак напред.
clansman пише:Danas sam nažalost uplatio hosting za sajt. Živeće još jednu godinu.
Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 1 гост